Τρίπλεξ Καρδιάς


Διενεργεί διάγνωση και θεραπεία, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα παθήσεων και ειδικότερα στον τομέα της παιδοκαρδιολογίας, εμβρυοκαρδιολογίας και συγγενών καρδιοπαθειών. Η καρδιολογία ασχολείται με την κανονική λειτουργία της καρδιάς και τις αποκλίσεις από αυτή. Το μηχανικό σύστημα της καρδιάς εστιάζει στην κίνηση του αίματος και τη λειτουργικότητα της καρδιάς ως αντλίας.

Το triplex καρδιάς μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη και στην οικία του ασθενούς με ένα σύγχρονο φορητό υπερηχοκαρδιογράφο. Ύπαρξη θρόμβου μέσα σε Τριπλεξ καρδιας κάποιο θάλαμο της καρδιάς, όπως μπορεί να συμβεί μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Οι επισκέπτες / χρήστες οφείλουν να συμμορφώνονται με τους όρους του παρόντος αλλά και εν γένει με τις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας και να απέχουν από κάθε παράνομη συμπεριφορά κατά τη χρήση του euroclinic.gr. Η χρήση του euroclinic.gr προϋποθέτει τη χρήση του διαδικτύου το οποίο δεν είναι καρδιολογος αθηνα ασφαλές περιβάλλον και το οποίο είναι εκτός ελέγχου του euroclinic.gr. Συνεπώς το  euroclinic.gr δεν εγγυάται ότι οι λειτουργίες της ιστοσελίδας θα είναι αδιάλειπτες ή απαλλαγμένες από κάθε είδους σφάλματα και ιούς. Το euroclinic.gr δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του επισκέπτη / χρήστη, οφειλόμενη στη χρήση, με οποιοδήποτε τρόπο, της ιστοσελίδας.

Triplex Καρδιας

Σε συνδυασμό με διοισοφάγειο υπερηχοκαρδιογράφημα σε ασθενείς με υψηλή κλινική υποψία αλλά αρνητικό ή αμφίβολο διαθωρακικό Triplex καρδιάς, σε φυσικές ή προσθετικές βαλβίδες. Πρώιμη επανεκτίμηση της προσθετικής βαλβίδος σε περιπτώσεις κλινικού κινδύνου για θρόμβωση αυτής. Για να ελέγξει την λειτουργία της καρδίας και έμμεσα να κρίνει εάν πρόκειται για στεφανιαία νόσο και επίσης μπορεί με μεγάλη ευκρίνεια να κρίνει την έκταση της νόσου και τη πρόγνωση. Το triplex καρδιάς πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ετήσιου προληπτικού ελέγχου που κάνουμε.

Υπηρεσίες Ιατρείου

Ο βηματοδότης είναι μια μικρή συσκευή που τοποθετείται κάτω από το δέρμα και διεγείρει ηλεκτρικά την καρδιά, όταν αυτό καθυστερεί να γίνει αυτόματα. Το bypass είναι μια δύσκολη επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και αποτελεί τον καλύτερο τρόπο που διαθέτουμε να βελτιώσουμε την αιμάτωση του μυοκαρδίου. Η αγγειοπλαστική είναι ίσως η σημαντικότερη ανακάλυψη της καρδιολογίας και έχει αντικαταστήσει το bypass σε πολλές περιπτώσεις.

Πώς Πραγματοποιείται Ο Υπέρηχος Triplex Καρδιάς;

Η συσκευή της εξέτασης εκπέμπει υπερήχους και αναλύει τα σήματα που λαμβάνει, μετατρέποντάς τα σε εικόνα. Ο καρδιολόγος μελετάει κατά πόσο αυτή η εικόνα είναι ενδεικτική κάποιας πάθησης που επηρεάζει το μέγεθος, το σχήμα και τη λειτουργικότητα της καρδιάς. Το διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς γίνεται στο καρδιολογικό ιατρείο και δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία από τον ασθενή σε ότι αφορά στην διατροφή του ή τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. To Doppler μπορεί επίσης να δείξει αν το αίμα επιστρέφει μέσα από μια βαλβίδα ή αν η ροή του αίματος εμποδίζεται λόγω μιας στενής βαλβίδας. Επίσης, αυτές οι εξετάσεις βοηθούν στον καθορισμό της σοβαρότητας των προβλημάτων που εντοπίζουν. Οι εξετάσεις Doppler είναι τόσο ευαίσθητες, που οι γιατροί αντιλαμβάνονται τώρα ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποια μικρή διαρροή από τις βαλβίδες.

Comments

Popular posts from this blog

Investinukraine

What Is Finance? Definition & Financial Services